perjantai 8. helmikuuta 2013

Ihana perjantai!!!

Viikon paras päivä on täällä, jee :D Vielä hetki töissä ja sitten pääseekin kotiin :)

Viikonlopun suunnitelmissa on varmaanki aikalailla olla vain kotona ja rentoutua sekä ois muutama sata valokuvaa laittamatta kansioihin :D (Voisin tässä viikonlopun aikaan hieman laitella kuvaa keskeneräisistä projekteista... Muutama kuva pitäis kanssa kehystää ja keksiä niille paikka. Tänään kyllä lämmitän saunan ja otan lasillisen (tai kaksi ;) ) viiniä. Ulkoilemaankin täytyy päästä! Eilen kävin myöhäsellä kylpylän vesijumpassa! Sinne pääsee kyllä ihan hävettävän harvoin, kun matkaa on n. 20 km. Hintakin on aika suolainen, mutta joskus täytyy saada hemmottelua! Onko joku sivuni vilkuilijoista myös vesijumpan ystävä?

Meinasin paistaa myös muutaman täytekakku-pohjan pakkaseen, koska ensi viikonloppuna juhlimmekin sitten pikkumurumme 7-vuotis taivalta <3 Oon niin innoissani!!

Välillä muuten oon tässä miettinyt sitäkin et onko tässä blogin pitämisessä jotakin järkeä? Lukeeko kukaan ees miun postailuja? No, ainakin sivun katsomisia on jonkin verran. Ja jos joku siellä vilkuilee niin voisi auttaa minua, et miten saan tehtyä sivuilleni bannerin? Nimim. ei todellakaan mikään tekniikan ihmelapsi :D Mut oikeesti, heittäkää vaikka kommentilla :)

Nyt toivotan kaikille hauskaa viikonloppua, ottakaa ilo irti, kohta on kevät <3

4 kommenttia:

  1. <3 Hihii, tiiähä mie ;) Ja mie luen siun <3 Tuntu vaa jotenkii hassulle ku sivun näyttööjä on kuiteskii aika paljo ni ois kiva jos immeiset kommentois ja sit joku ihana vois neuvoo miten saan semmosen ihanan ulkoasun miunkii blogii ku mie oon nii törppö näitten kaa :D

    VastaaPoista
  2. Ulkoasusta pääsee muokkailee mieleisensä, kokeilemalla miekin oon rämpiny eteenpäin :)

    VastaaPoista
  3. http://lempin.blogspot.fi/2012/07/miten-tehdaan-banneri-blogiin.html <-- mie ite löysin tuolta aika hyvät ohjeet tuon bannerin tekoon :) toki vaatii sen picasa muokkausohjelman mut senki saa onneks helposti ladattua :)

    VastaaPoista