maanantai 4. helmikuuta 2013

Jee, kamerallinen jälleen!

..Mut ihan vaan pokkari-sellainen :)
Oon ollu niiin superlaiska näitten postailujen suhteen, et ei mitään rajaa. Noh, ehkä nyt tulee olemaan vähän hauskempaa kirjoitella tännekin, kun saa jotain uusia kuvia laitettua :) Mietin tuossa et voisinki julkaista tänne myös jotain kuvia ihanasta puolikkaasta poikasesta mut en taida kuitenkaan, ettei tule sanomista mistään suunnasta sitten :)

Laiska olen ollut myös liikunnan suhteen, (Tänään kyl salilla!) tosin asiaan vaikuttaa myös viimeviikkoinen muutaman päivän rankempi flunssa-putki, veto oli kyllä niin poissa kun ihmislapselta se oikeestaan poies olla voi, joten töistäkin otin sit pari päivää lepolomaa. Pakolliset kotihommat oli kyl silti pakko (mukamas) hoitaa, edelleenkään kun en voi edes päivän tiskejä kovin montaa hetkeä katsoa. Mietinpä vain, et mistä ihmeestä periytyy miun ainainen siivousvimma??!  Se kuka suvustani on sen minuun tartuttanut, paljastakoon itsensä heti ;) !

Muuten täällä Karjalassa(kin) elellään normi arkea, sain tietää et työtoimintani koululla jatkuu Toukokuulle saakka, jee! Ja vieläkin, päivä päivältä, tykkään enemmän lähteä töihin! On mukavaa kun on se tietty rytmi viikossa, vaikka joka arkipäivä en töissä olekaan. Kevättäkin odotan ihan hirveen paljon! Ja sisustusvimma, se on valloillaan! Kirppikseltä(fb:n) tilasin postin kautta maailman söpöimmät paneeliverhot makkariin, kolmella eurolla! Voisin vaikka joku päivä postata kuvia uusista jutuista, oi kevään ihania raikkaita värejä <3

Hassunhauskaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti