torstai 10. tammikuuta 2013

Kkan lailla

Moikkamoi! Täällä sitä vietellään vapaapäivää pyykinpesun ja ruoanvalmistuksen merkeissä.   Tällä hetkellähän teen siis koulunkäyntiavustajan hommaa, kelan tuella ylä-asteella ja pääasiassa erityisluokassa. Olen valmistunut kka:ksi 2009 keväällä. 

Tykkään kyl älyttömästi miun työstä vaikka on se välillä rankkaakin (mut mikäpä työ ei sitä olisi.) Eniten rakastan niitä päiviä, kun oikeasti saa "palkintonsa" siitä työstä, onnistuu jonkin oppilaan kanssa ja saa kiitosta kanssaihmisiltä. 

Eilen eräs opettaja laittoi meidät kirjoittamaan töissä paperille parhaita puolia itsestämme. Jos ei joku tätä ole vielä kokeillut, niin voin kertoa, et on oikeesti vaikeeta keksiä itsestä hyvää sanottavaa :D En tarkoita tätä sillä, etteikö minussa mielestäni olisi mitään hyvää, mut niitten paprulle laittaminen onkin eri homma. Lopulta kirjoitin itsestäni näin; Mielestäni olen hyvä laulamaan, kirjoittamaan sekä verbaalisilta taidoiltani lahjakas. Olen myös sosiaalinen ja minulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Näitä koetan työssänikin tuoda esille sekä myös ihan muussakin elämässä vaikkei se aina niin helppoa olisikaan.

Melkoinen pyry-ilma tuolla ulkona, meinasin vielä lähteä illan päälle ulos hieman liikkumaan, ja aika kivasti olen saanut omasta mielestäni tuota liikuntaa lisättyäkin. Ainut harmi oikeestaan on se,että täällä peräkylien peräkylässä on hirmu vaikeen tuntusta saada itelleen sitä lenkkikaveria tai kamua joka lähtisi vaikka uimahalliin seuraksi.

Nyt toivotan kaikille oikein mukavaa loppuviikkoa ja hauskaa tulevaa viikonloppua, olkaa ulkona ja liikkukaa, siitä tulee hyvä mieli :)

<3 : Janna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti