sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Sunday

Sitä tuli eilen käytyä hieman rakkaan ystäväni kanssa rilluttelemassa, joten pientä dagen efteriä saattaa olla havaittavissa :D Mut ei se mittää, hauskaa oli ja sai nauraa oikein kunnolla taas :) Joten kiitos ihana ystäväni T <3

Muuten on päivä mennyt pyykkiä pestessä ja huomiseen työpäivään valmistautumalla.. Ulkoiltuakin sain, kun hain isältäni koiruuden lainaksi ja mentiin sitten pieni lenkki, kova pakkanen vaan ei houkutellut kovin kauaa ulkoilemaan, tassuja paleli niin minulla kuin varmaan koirallakin.

Yks juttu mitä oon tässä harmitellu, et miul ei oo kameraa piuhaa just nyt, et saisin tännekin jotain itse ottamiani kuvia  (saamaton kun on niin kauppaan ei saa itseään raahattua, et kävis ostaa uuen, entisen hävinneen piuhan tilalle) Ja kamerahan ei ole mikään järkkäri, joita tuntuu nykyään olevan joka toisella, vaan ihan normi, vanha ja uskollisesti palvellut Nikonimme. =)
Tykkään kyllä hirveesti kuvailla, mut miun taidolla/kameran laadulla kuvat jäävät ihan perustasolle.

Hirveesti oon suunnitellut tässä ihanan pienen murusemme synttäreitä, hän kun täyttää jo seitsemän vuotta. Vaikka juhlat kohdistuvat vasta helmikuulle, niin rakastan tehdä etukäteissuunnitelmia, listoja, kutsuja jne. Ja voin jopa väittää olevani hyvä siinä kaikessa suunnittelussa :) (Yleensä vaan tahtoo käydä niin, et suuren päivän koittaessa puolet paperille rustatusta ei päädy ihan käytännön tasolle saakka :D )
 Jos jollain lukijoistani / muillakin on heittää omista suosikki- leivonnaisista ohjeita niin otan mieluusti vastaan :)

Nyt tää rupeaa suunnittelemaan yöpuulle menemistä ja huomista arkea, joten oikein ihanaa tulevaa viikkoa kaikki ystäväiset <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti