maanantai 14. tammikuuta 2013

Fyssarille

Kävin tänään työpäivän jälkeen "arvauskeskuksessa", moinen nimitys siksi että ei yleensä oo hirveetä luottoa noihin tk:n palveluihin. Tänään sain kyllä yllättyä positiivisesti. Elikkäs vasen (välillä oikeakin) olkapääni, lähtien kai jostain rintarangasta aina vihlovana kipuna käsivarteen saakka on ollut jo pidemmän aikaa kipeä, välillä jopa niin ettei tahdo antaa öisin nukkua. Noh, ikuisena panikoijana/huolehtijana olen jo kerennyt käydä mielessäni läpi kaiken maailman viat ja vaivat aina sydämeen saakka.. Et jos se onkin vakavaa niin mitäs jos ja mitäs jos.. Ja tiedoksi vaan, miulla ei tartte olla yleensäkään kuin jokin pienempikin, tosin yleensä aika kiusallinen jomotus jne niin onhan miulla vähintään syopä ;)

Noh anyways, sain siis lääkäriltä lähetteen kunnalliselle Fysioterapeutille (en nyt muista minkä nimisen epäili vaivan olevan) mut kuitenkin. Eräs Fb-kamuni, joka myös sattuu olemaan Ft, ehdotti TOS oireyhtymää, joka on rintarangan yläaukeaman toimintahäiriö (iiks, kuulostaa pelottavalle) mut toisaalta oishan se kiva, varsinkin tämmöselle hätäilijälle, et oireilla ois kunnon nimikin. Odotellaan siis kutsua käsittelyyn :)

Muuten taaskin aikas normi menoa täällä, huomenna ois vapaa (ihanaa, saa nukkua pitkään!) Olin siis tänään niin mielettömän väsynyt, et oikeesti auton rattiin núkkuminen ei ois kuulostanu yhtään hassummalle :S Ikinä en oo onneksi ees ollu kovin lähellä nukahtaa ajaessa, mut inhoon muutenkin pimeellä ajamista ihan älyttömästi, niin kahta kamalampaa se on kun on poikki. (Hassua et saan melkeen neljä riviä tekstiä siitä kui väsyttää..) Oisko aikasempi nukkumaanmeno, kuin puoliltaöin mitä häh?! :D 

Vaan nyt vielä jakso Ypäjää ja muki teetä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti